SICamp webTV – MESH

Audun Ueland fra gründerhuset MESH i Oslo ønsker vinneren(e) av Social Innovation Camp Norway 2013 velkommen!

På MESH sitter det 150 spennende gründere, hvor mange av de driver med både teknologi og samfunnsinnovasjon. Et perfekt sted for vinnerløsningen til å utvikle seg til noe stort!

Les mer om MESH på websiden deres, facebooksiden deres eller følg de på twitter.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Therese Byhring

Jeg mener at god design handler om å forstå behovet til brukeren av tjenesten eller produktet du designer. Jeg tror på å bruke designtankegang til å finne fram til nye gode løsninger på utfordringer. Jeg ønsker å bruke kunnskapen jeg har til å utrette noe samfunnsnytting. Du kan kontakte meg på therese@wwnlab.no eller på +47 977 03 822

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.