SICamp webTV ep.1 – Velg Sunt

Ukas idé!

Øystein Dreyer er en av tre som jobber med konseptet Velg Sunt. Velg Sunt handler om å skape en felles møteplass for alle helseinteresserte, og skape et samligssted for informasjon om sunne oppskrifter, kurs, øko-bondegårlister, lokalmat, hagevenner og aktiviteter i tillegg til å være en markedsplass for sunn og økologisk mat.

Jeg snakket med Øystein om hvordan de kom opp med ideen til dette, og hvordan de gikk fram for å skape en bedrift ut av ideen sin.

Øysteins tre tips til deg som vil starte noe:

  • Drøm stort!
  • Commitment til selskapet sitt!
  • Ha det gøy på jobb!

Les mer om Velg Sunt på velgsunt.no og på facebooksiden deres.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Therese Byhring

Jeg mener at god design handler om å forstå behovet til brukeren av tjenesten eller produktet du designer. Jeg tror på å bruke designtankegang til å finne fram til nye gode løsninger på utfordringer. Jeg ønsker å bruke kunnskapen jeg har til å utrette noe samfunnsnytting. Du kan kontakte meg på therese@wwnlab.no eller på +47 977 03 822

2 kommentarer

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.