Natale Hugvik om campen

SICamp var et læringsrikt arrangement fylt med spennende, kreative og dyktige folk. Vi ble møtt med masse positiv energi og en detaljert kjøreplan for helgen. I løpet av de tre intense dagene fikk jeg sammen med min gruppe Memorylanes videreutviklet en ide som vi hadde ruget på siden Global Service Jam.

Vi ble servert et egen team bestående av gruppe veileder/mentor, veileder i storytelling, IT mentor fra Iterate, programmerer, komiker og prosessledere. Alle tilstede for å veilede oss gjennom en fantastisk helg. En uvanlig og unik mulighet å ha når man er i en start-up fase.

Føler meg veldig heldig som har fått muligheten til å delta på SICamp, et profesjonelt opplegg der teamet bak er fantastisk dyktige og flotte folk.

Takket være SICamp fikk vi tre måneder med gratis kontorplass på MESH.

Tusen takk for alt!

Hilsen Natale Hugvik

Av Merete Grimeland

Jeg har jobbet med innovasjonscamper siden 2012. Jeg har startet selskapet World Wide Narrative AS og foreningen Samfunnsinnovatørene som jeg er styreleder i.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.