Møt Tom J. Bang, prosjektdirektør fra Iterate

1. Hvem er du?

Jeg er far til tre (20,18 og 1). Gift med kone fra Brasil. Bor på Ammerud i Oslo. Glad i friluftsliv og god mat (gjerne i kombinasjon). En utadvent og ekstrovert person. Ambisiøs på andres vegne og liker å utfordre folk slik at de kan utvide sin horisont.

2. Hva gjør du?

Spiller footvolley på fritiden og jobber som prosjektdirektør i verdens herligste konsulentsentfirma; Iterate. Prosjektleder og rådgiver som bistår etablerte virksomheter som f eks Norwegian, Gjensidige og Amedia med å tilpasse seg for å være rustet til å møte fremtiden.

3. Hvorfor er du med på løvetanncamp?

Jeg er både glad i og nyssgjerrig på mennesker. Har erfaring med barnevernet, både som barn og som forelder. Løvetanncampen gir meg en anledning til å dele erfaring og mer direkte hjelpe andre som har vært i min situasjon. Det gir mening å delta.

Og jeg er med fordi Merete og Therese er kjempeflinke og gir meg masse energi! [LIKE fra Merete og Therese]

Av Merete Grimeland

Jeg har jobbet med innovasjonscamper siden 2012. Jeg har startet selskapet World Wide Narrative AS og foreningen Samfunnsinnovatørene som jeg er styreleder i.