Møt Osmund Maheswaran, systemutvikler fra Iterate

1. Hvem er du?

Jeg heter Osmund Maheswaran, er 27 år gammel og kommer fra Førde i Sogn og Fjordane. Jeg er utdannet sivilingeniør innen Ingeniørvitenskap og IKT. Nå jobber jeg som systemutvikler i konsulentselskapet Iterate.

2. Hva gjør du?

På fritiden trener jeg så ofte tiden (og viljen) strekker til. Jeg er glad i musikk, og spiller trommer i band.

3. Hvorfor er du med på Løvetanncamp?

Jeg syns Løvetanncamp ser ut som en artig utfordring, og som muligens kan hjelpe folk som trenger det. Vi får muligheten til å identifisere faktiske behov hos reelle mennesker, og lage løsninger som kan gi dem en bedre hverdag.

Av Merete Grimeland

Jeg har jobbet med innovasjonscamper siden 2012. Jeg har startet selskapet World Wide Narrative AS og foreningen Samfunnsinnovatørene som jeg er styreleder i.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.