Møt Martin Akre Midtsund, systemutvikler fra Iterate

1. Hvem er du?

Jeg heter Martin, er fra Odalens dype skoger, og har en mastergrad i informatikk fra NTNU.

2. Hva gjør du?

Jeg jobber som systemutvikler i Iterate. Jeg har akkurat startet på nytt prosjekt hos NRK Super som webutvikler.

3. Hvorfor er du med på Løvetanncamp?

Det er mange IT-løsninger som er for komplekse og vanskelige å bruke. I tillegg er det mange oppgaver som det ikke finnes IT-løsninger for. Jeg vil gjerne bidra til å gjøre hverdagen enklere for folk, og lage nye brukervennlige løsninger der det ikke finnes noe i dag.

Av Merete Grimeland

Jeg har jobbet med innovasjonscamper siden 2012. Jeg har startet selskapet World Wide Narrative AS og foreningen Samfunnsinnovatørene som jeg er styreleder i.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.