Møt Jonas Ohlgren Østvik, koordinator i Landsforeningen for barnevernsbarn

1) Hvem er du?

Jeg er en 27-år ung gutt, langt unna å være voksen, og veldig glad i å være barnlig. Videre er jeg glad i mennesker, spesielt familien og vennene mine, men også mennesker som er nye for meg som jeg kan bli kjent med. Ellers så prøver jeg fremdeles å bli kjent med meg selv.

2) Hva gjør du?

Jeg jobber som koordinator i Landsforeningen for barnevernsbarn. Her får jeg lov til å arbeide med mye spennende alt fra å arbeide med engasjerte unge om å finne ut hvordan barnevernet bør utvikle seg for at det skal bli så godt som mulig til å påvirke beslutningstakere. Ved siden av jobb sitter jeg i valgkomiteen til Norsk studentorganisasjon, så liker jeg å ta bilder, kjøre motorsykkel, være med venner og drive med politikk.

3) Hvorfor er du med på løvetanncamp?

Fordi jeg ønsker å bidra til at de som har kontakt med barnevernet får en lettere hverdag og digitale løsninger ikke er i nærheten av å bli utnyttet til sitt fulle potensial.

Vil du også bli med på camp? Vi vil gjerne ha med én til som jobber direkte eller indirekte med barnevernet. Det blir en positiv og innovativ opplevelse!

Eventbrite - Løvetanncamp, en camp i sosial innovasjon for barnevern

Av Merete Grimeland

Jeg har jobbet med innovasjonscamper siden 2012. Jeg har startet selskapet World Wide Narrative AS og foreningen Samfunnsinnovatørene som jeg er styreleder i.