Møt Iselin Kornli, forretningsutvikler fra Iterate

1. Hvem er du?

Iselin Kornli, Jobber som Forretningsutvikler i Iterate, MSc i Innovasjon og Entreprenørskap fra UiO (BSc i Medisinsk forskning fra University of Westminster).

2. Hva gjør du?

Jeg jobber til daglig som forretningsutvikler i konsulentselskapet Iterate. Her får jeg bryne meg på en rekke innovasjonsprosjekter for flere ulike selskaper samtidig. Teamet mitt jobber hovedsaklig etter Lean Startup metodikken med høyt fokus på eksperimentering og kundefeedback for å bekrefte/avkrefte idéer før vi bruker tid og penger på å faktisk utvikle et produkt. Et spennende prosjekt som tar mye av tiden min nå er å utvikle en Online Personlig Trener tjeneste for SATS ELIXIA. Som produkteier står jeg mellom kundene og utviklingsteamet og «oversetter» kundetilbakemeldinger til tekniske endringer eller nye funksjoner.

3. Hvorfor blir du med på Løvetanncamp?

Jeg blir med på Løvetanncamp fordi dette gir meg mulighet til å bruke min kunnskap til å bidra i å skape noe som kan hjelpe andre.

Iselin skal være forretningsutvikler på lag 3 under Løvetanncamp. Bli med på laget hennes?

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Merete Grimeland

Jeg har jobbet med innovasjonscamper siden 2012. Jeg har startet selskapet World Wide Narrative AS og foreningen Samfunnsinnovatørene som jeg er styreleder i.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.