Møt Iselin Kornli, forretningsutvikler fra Iterate


1. Hvem er du?

Iselin Kornli, Jobber som Forretningsutvikler i Iterate, MSc i Innovasjon og Entreprenørskap fra UiO (BSc i Medisinsk forskning fra University of Westminster).

2. Hva gjør du?

Jeg jobber til daglig som forretningsutvikler i konsulentselskapet Iterate. Her får jeg bryne meg på en rekke innovasjonsprosjekter for flere ulike selskaper samtidig. Teamet mitt jobber hovedsaklig etter Lean Startup metodikken med høyt fokus på eksperimentering og kundefeedback for å bekrefte/avkrefte idéer før vi bruker tid og penger på å faktisk utvikle et produkt. Et spennende prosjekt som tar mye av tiden min nå er å utvikle en Online Personlig Trener tjeneste for SATS ELIXIA. Som produkteier står jeg mellom kundene og utviklingsteamet og «oversetter» kundetilbakemeldinger til tekniske endringer eller nye funksjoner.

3. Hvorfor blir du med på Løvetanncamp?

Jeg blir med på Løvetanncamp fordi dette gir meg mulighet til å bruke min kunnskap til å bidra i å skape noe som kan hjelpe andre.

Iselin skal være forretningsutvikler på lag 3 under Løvetanncamp. Bli med på laget hennes?

Følg oss

Merete Grimeland

Daglig leder og prosjektleder at World Wide Narrative
Jeg har jobbet med digitale fortellinger siden våren 2007, og jeg kommer nok aldri til å stoppe med det. På denne reisen har jeg snart fått møte nesten 460 mennesker som har vært med på å fortelle sine historier. Jeg føler meg veldig privilegert.
Følg oss

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.