Møt Ingrid Arnesen, interaksjonsdesigner i bWise

1) Hvem er du?

Ingrid Arnesen
Alder: 26
Utdannelse: Master i Interaksjonsdesign, UiO

2) Hva jobber du med?

Jeg jobber som Rådgiver innen design og brukeropplevelse hos bWise. bWise er et lite IT-selskap som har spesialisert seg på Business Intelligence (BI), som i all enkelhet handler om å gjøre data til informasjon, og sammenstille og presentere denne til rett person i rett tid.

3) Hvorfor blir du med på Løvetanncamp?

Jeg synes Løvetanncamp høres ut som et veldig spennende og viktig prosjekt. Jeg liker å jobbe tett med brukere, høre på deres historier og behov og bruke denne informasjonen for å hjelpe brukere videre i sitt daglige arbeid. Jeg har derfor valgt å delta på Løvetanncamp med håp om å kunne forenkle hverdagen til mennesker som har med barnevernet å gjøre.

Bli med på camp?

Eventbrite - Løvetanncamp, en camp i sosial innovasjon for barnevern

Av Merete Grimeland

Jeg har jobbet med innovasjonscamper siden 2012. Jeg har startet selskapet World Wide Narrative AS og foreningen Samfunnsinnovatørene som jeg er styreleder i.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.