Møt Helga Øvsthus Tønder fra Ashoka

Helga er i ambassadørpanelet for campen.

1. Hvem er du?

Jeg er Helga Øvsthus Tønder, vestlending, vennlig og veldig opptatt av rettferdighet.

2. Hva gjør du?

Jeg leder Ashoka i Norge. Vi er verdens største og eldste organisasjon for sosialt entreprenørskap. Vi søker etter og støtter gründere som løser samfunnsproblemer på nye måter, med mål om å skape varig endring i verden. Det finnes 3000 Ashoka Fellows i 85 land. Sammen med dem, og et nettverk av nytenkende skoler, fremtidsrettede bedrifter og engasjerte privatpersoner vil vi inspirere og støtte flere mennesker til å brette opp armene og ta tak i dagens og morgendagens samfunnsutfordringer –utvikle ideene og spre løsningene.

3. Hvorfor er du med på Løvetanncamp?

Jeg blir inspirert av gode ideer og folk som tør å tenke nytt. På løvetanncamp får jeg møte menneskene med motet og ideene!

Av Merete Grimeland

Jeg har jobbet med innovasjonscamper siden 2012. Jeg har startet selskapet World Wide Narrative AS og foreningen Samfunnsinnovatørene som jeg er styreleder i.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.