Møt Helga Øvsthus Tønder fra Ashoka


Helga er i ambassadørpanelet for campen.

1. Hvem er du?

Jeg er Helga Øvsthus Tønder, vestlending, vennlig og veldig opptatt av rettferdighet.

2. Hva gjør du?

Jeg leder Ashoka i Norge. Vi er verdens største og eldste organisasjon for sosialt entreprenørskap. Vi søker etter og støtter gründere som løser samfunnsproblemer på nye måter, med mål om å skape varig endring i verden. Det finnes 3000 Ashoka Fellows i 85 land. Sammen med dem, og et nettverk av nytenkende skoler, fremtidsrettede bedrifter og engasjerte privatpersoner vil vi inspirere og støtte flere mennesker til å brette opp armene og ta tak i dagens og morgendagens samfunnsutfordringer –utvikle ideene og spre løsningene.

3. Hvorfor er du med på Løvetanncamp?

Jeg blir inspirert av gode ideer og folk som tør å tenke nytt. På løvetanncamp får jeg møte menneskene med motet og ideene!

Følg oss

Merete Grimeland

Daglig leder og prosjektleder at World Wide Narrative
Jeg har jobbet med digitale fortellinger siden våren 2007, og jeg kommer nok aldri til å stoppe med det. På denne reisen har jeg snart fått møte nesten 460 mennesker som har vært med på å fortelle sine historier. Jeg føler meg veldig privilegert.
Følg oss

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.