Møt Camilla Andersen, student ved barnvernutdanningen på HiOA

1. Hvem er du?

Jeg er ei jente på 26 år som bor i Oslo selv om jeg helst ville bodd langt ute på bondelandet. Jeg liker å ikke være så fin på det og trives best i selskap med mennesker hvor vitsene er mange og latteren sitter løst.

2. Hva gjør du?

Jeg studerer siste året på barnevernutdanningen ved Høgskolen i Oslo og Akershus

3. Hvorfor er du med på Løvetanncamp?

Det er mye en kan gjøre av stort og smått for å bedre barnevernet vårt, og med så mye rom for detakernes meninger og kreativitet må det jo komme noen spennende og lure oppfinnelser. Det ønsker jeg å være med på!

Av Merete Grimeland

Jeg har jobbet med innovasjonscamper siden 2012. Jeg har startet selskapet World Wide Narrative AS og foreningen Samfunnsinnovatørene som jeg er styreleder i.