Møt Bente Sofie Bye, konsept- og forretningsutvikler

1. Hvem er du?

Jeg heter Bente Sofie, er fra Rakkestad i Østfold og har jobbet med konseptutvikling og bedriftsetableringer siden 2008. Først i SIVA SF, eid av Nærings- og fiskeridepartementet, og deretter som selvstendig næringsdrivende.

2. Hva gjør du?

Jeg jobber som konseptutvikler for en juicebar og kafé med fokus på økologisk raw food fusjonert med norsk husmannskost lokalisert på Kolbotn stasjon. Konseptet har et fokus på samfunnsinnovasjon gjennom involvering av unge arbeidssøkere som lettere står utenfor arbeidsmarkedet. Jeg jobber også som innleid konsulent for en bedrift som er opptatt av bærekraftighet og produserer sjøtang til konsumentmarkedet som den første bedriften i Norge.

3. Hvorfor er du med på løvetanncamp?

Det er utrolig hvor mange nytenkende idéer og gode løsninger som kan dukke opp når det settes sammen team med tverrfaglig kompetanse. Jeg håper at jeg med min kompetanse kan komme med forslag som gjør at det tenkes litt nytt, slik at vi i fellesskap kan komme frem til løsninger som vil gagne de som trenger en organisasjon som Landsforeningen for barnevernsbarn.

Av Merete Grimeland

Jeg har jobbet med innovasjonscamper siden 2012. Jeg har startet selskapet World Wide Narrative AS og foreningen Samfunnsinnovatørene som jeg er styreleder i.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.