Møt Ali Reza Hassani, elev på Thor Heyerdahl videregående skole

1. Hvem er du?

Jeg heter Ali Reza Hassani. Kommer opprinnelig fra Afghanistan, er 21 år gammel og bor i Larvik.

2. Hva gjør du?

Jeg går siste året på studiespesialisering (realfag) på Thor Heyerdahl videregående skole

3. Hvorfor er du med på løvetanncamp?

Grunnen til at jeg er med på løvetanncamp er for å hjelpe de som kommer etter meg innenfor barnevernsystemet. Jeg vil bruke min erfaring for dem, og vil at de ikke skal lyde i like linje som meg. Så jeg rett og slett gjør noe for dem, slik at de kommer mye fortere innenfor det norske systemet, og at de lærer seg mye raskere enn meg i forhold til integrering

Av Merete Grimeland

Jeg har jobbet med innovasjonscamper siden 2012. Jeg har startet selskapet World Wide Narrative AS og foreningen Samfunnsinnovatørene som jeg er styreleder i.