Møt Ali Reza Hassani, elev på Thor Heyerdahl videregående skole


1. Hvem er du?

Jeg heter Ali Reza Hassani. Kommer opprinnelig fra Afghanistan, er 21 år gammel og bor i Larvik.

2. Hva gjør du?

Jeg går siste året på studiespesialisering (realfag) på Thor Heyerdahl videregående skole

3. Hvorfor er du med på løvetanncamp?

Grunnen til at jeg er med på løvetanncamp er for å hjelpe de som kommer etter meg innenfor barnevernsystemet. Jeg vil bruke min erfaring for dem, og vil at de ikke skal lyde i like linje som meg. Så jeg rett og slett gjør noe for dem, slik at de kommer mye fortere innenfor det norske systemet, og at de lærer seg mye raskere enn meg i forhold til integrering

Følg oss

Merete Grimeland

Daglig leder og prosjektleder at World Wide Narrative
Jeg har jobbet med digitale fortellinger siden våren 2007, og jeg kommer nok aldri til å stoppe med det. På denne reisen har jeg snart fått møte nesten 460 mennesker som har vært med på å fortelle sine historier. Jeg føler meg veldig privilegert.
Følg oss