– Jeg var frivillig på Social Innovation Camp

KIM BREDESEN: Som frivillig deltager på SICamp fikk jeg anledning til å møte mange engasjerte mennesker med troen på en bedre fremtid. Det er spesielt inspirerende å jobbe med konkrete løsninger.

Kim var frivillig på Team Kono.
Kim (nr to fra venstre) var frivillig på Team Kono.

Til daglig jobber jeg som prosjektleder i et stort firma. Det å kunne benytte en helg sammen med engasjerte personer smitter over på mitt liv.

Forventningene var høye når det gjaldt hvor mye en idé kunne modnes, det å ha det gøy og hvor mange mennesker man kunne bli kjent med.

Nå som helgen er forbi føler jeg at forventningene ble innfridd. Jeg ble godt kjent med gruppen jeg jobbet med og dette er personer jeg kommer til huske.

Utenom sosiale arenaer som frokost og lunsj var det ikke så mange muligheter til å bli kjent med de andre gruppene. Jeg skulle nok ønske meg at jeg ble litt bedre kjent også med de andre engasjerte menneskene på SICamp.

Det viktigste jeg lærte fra denne helgen er hvor forskjellig det er å lede en kreativ prosess i forhold til min daglige jobb som er å lede prosjekter. En kreativ prosess trenger mye luft og albuerom. Et prosjekt er ofte preget av det motsatte – fokus på konkrete oppgaver for å nå et konkret mål.

Det var gøy – jeg deltar gjerne igjen!

Kim Bredesen jobber til daglig som prosjektleder i Netlight. Helgen 10.-12. mai var han frivillig på Social Innovation Camp Norway, som ble arrangert av World Wide Narrative. Her skriver han om hvordan det var å være frivillig.

Merete: Dette innlegget er reblogget fra Samfunnsinnovatørene.

Av Merete Grimeland

Jeg har jobbet med innovasjonscamper siden 2012. Jeg har startet selskapet World Wide Narrative AS og foreningen Samfunnsinnovatørene som jeg er styreleder i.

1 kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.