Hva lærer jeg av mine feil?

Jeg er nok ikke den eneste som skammer meg litt når jeg tenker på noen av mine tidligere feilsteg.  Hvorfor skal det være sånn?  Hvorfor er det ikke greit å gjøre feil en gang i blant? Det er selvfølgelig ikke morsomt å gjøre feil, men kanskje det blir lettere å snakke om det hvis vi blir mer åpen om våre feil?

Det første jeg lærer av mine feil er at jeg ikke skal gjøre de igjen.  Som at det ikke er lurt å slike på en jernstang når det er kaldt ute.  Det andre jeg lærer er hva jeg kan gjøre annerledes neste gang.  Det tredje jeg har lærer av mine feil er at det er greit å gjøre feil.  Så lenge jeg bruker det jeg har lært til å ikke gjør de samme feilene igjen.

Det største jeg har lærer av mine feil er at de ikke skal hindre meg i å prøve nye ting. Jeg skal ikke være redd for mine feil men heller være glad for den lærdommen jeg sitter igjen med etter å ha gjort dem . Jeg bygger meg opp et enormt register av erfaringer som jeg kan ta med meg og som vil hjelpe meg til å ta bedre vurderinger senere.

 

 

 

 

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.